BOL & de BRUIJN

edelsmeden & juweliers

De Edelsmeden

Erik Bol

Erik Bol (‘s-Hertogenbosch 1976) heeft na de MEAO de opleidingen goud- en zilversmeden gevolgd aan de Vakschool Schoonhoven. 


De passie voor het vak begon bij Erik 20 jaar geleden tijdens een korte kennis- making bij een oom die edelsmid was. Dit was wat hij wilde, mooie dingen creëren en mensen blij maken.


Door de jaren ervaring en een diversiteit aan klanten is een grote knowhow op- gebouwd. “We staan erom bekend in alle stijlen te kunnen werken van klassiek tot modern en dat waarderen onze klanten.”

Irma de Bruijn

Irma de Bruijn (1976, Dordrecht) heeft na de Havo de opleidingen zilver- en goudsmeden gevolgd aan de Vakschool Schoonhoven.


De liefde voor edelsmeden ontstond bij Irma tijdens een open dag in Schoonhoven. Vol bewondering zag ze mooie materialen verwerkt worden tot een sieraad of gebruiksvoorwerp. Dat wilde ze zelf ook leren. Nieuwe creaties zijn het resultaat van andere ideeën.


 “Maar juist de persoonlijke benadering met de klant vinden we aangenaam en van belang. Ons brede portfolio laat zien dat wij luisteren naar wat de klant wil.”