BOL & de BRUIJN

edelsmeden & juweliers

Referenties

"Wij zijn heel erg fijn geholpen door Erik en Irma en hij heeft zeker goed geluisterd naar onze wensen en wat we wel en niet wilde, met het omsmelten van diverse ringen en naar een paar aanpassingen zijn de ringen geworden zoals we dat ook hebben voorgesteld en zijn wij super blij met het resultaat ?"

Wilma

"Ik wilde graag een hangertje als herinnering aan mijn moeder, met wat as van haar erin. Aangezien we beiden erg van bloemen houden, wilde ik haar geboortebloem in de hanger verwerken. Samen met Irma heb ik naar een mooie afbeelding gezocht. Het resultaat is prachtig! Door zijn eenvoud en de gedachte erachter is het een prachtig sieraad geworden. Dank jullie wel!"

Astrid

"De meeste dromen zijn bedrog!, maar Bol & de Bruijn maken dromen waar! Wat een toppers zijn Erik en Irma. Goed luisteren naar de wensen van de klant en samen tot een schitterend ontwerp komen. Al meerdere sieraden hebben zij voor mij gemaakt en iedere dag krijg ik wel een opmerking erover hoe mooi mensen het vinden wat ik draag. Ben er elke dag weer helemaal verliefd op wat zij hebben gecreëerd. Nu draag ik de sieraden, terwijl de stenen eerst in een ander sieraad zaten en in het juwelenkistje lagen. Nogmaals Erik en Irma: super bedankt ?"

Saskia Vierhout

"Een sieraad is voor mij vooral uniek door zijn emotionele waarde. En die kunst verstaan ze bij Bol & de Bruijn. Binnen de familie Appels is de appel een geliefd symbool. Vaak verwerkt in onze sieraden. Voor mijn moeders 80ste verjaardag moest er 80 jaar aan symboliek, relaties en historie verwerkt worden in een hanger. Een onmogelijke opgave. Met veel geduld, inlevingsvermogen en creativiteit heeft Erik een appel ontworpen die haar hele gezin symoliseerde en ieders verwachtingen overtrof. Voor mijn moeder was hiermee de circel van haar leven rond en dat ontroerde ons zeer. Bijzonder vakmanschap om sieraden te kunnen ontwerpen die je in het hart raken. Oneindige dank."

Eefke Appels

"Bedankt voor de fijne manier waarop je geholpen hebt. De sieraden zijn heel mooi geworden, ze zijn helemaal naar wens. Prachtig vakmanschap! Ik ben er heel erg blij mee. Coby"

Coby

"Al tijden had ik sieraden liggen die ik niet meer droeg. Mede vanwege de emotionele waarde twijfelde ik enorm omdat ik bang was dat ik spijt zou krijgen als ik er iets anders van zou laten maken. Dankzij het begrip, advies en super service van Erik heb ik toch de stap genomen en geen moment spijt! Ik heb nu een prachtig, uniek sieraad dat ik met trots draag en de emotionele waarde voor mij heeft behouden. De weg er naartoe was een ware belevenis en gaf me het volste vertrouwen in een mooi eindresultaat. Mijn dank is daarom groot!"

Marika

"Na bezoekjes aan diverse juweliers in de regio kon ik mijn toekomstige trouwring nog steeds niet terugvinden in het standaard assortiment. Bol & de Bruijn edelsmeden luistert met aandacht, creëert met veelzijdigheid. Ik ben in september een trotse bruid van een prachtig ontwerp waar ik iedere dag met heel veel plezier naar terug kan kijken."

Gyliane Smidt

"Een dikke 10! Ik heb nog nooit zulke mooie ringen gezien en je wordt ook super geholpen in het proces. Wij zijn flinke twijfelaars maar Erik en Irma bleven super geduldig. Het was ook heel leuk dat je het helemaal naar je eigen smaak kan maken en ook zelf de gravering mag doen. Ook de prijzen zijn heel netjes. We zijn nog even Den Bosch in geweest om bij verschillende juweliers het aanbod te bekijken, maar deze ringen waren veeel minder mooi en wel dezelfde prijs. Als we in de toekomst nog eens mooie sieraden willen kopen dan komen we zeker terug, ook al moeten we er een uur voor in de auto zitten."

Lotte

""Toen ik jullie website bekeek, zag ik een witgouden hanger die me meteen aansprak. Maar ik zag in mijn verbeelding ook meteen een variatie met een kleurverloop van rood goud, via geel naar wit. Toen ik bij een bezoek aan jullie winkel mijn idee aan Erik voorlegde, werd hij direct enthousiast en zei dat het technisch mogelijk was. De uitvoering bleek weerbarstiger dan aanvankelijk gedacht, maar het was jullie eer te na om het op te geven. Het resultaat heeft jullie extra tijd gekost, maar de hanger (die ook als broche gedragen kan worden) is heel bijzonder; eenvoudig en strak van vorm met een heel subtiel kleurverloop. Echt prachtig!" Yvonne"

Yvonne

"Na het overlijden van onze moeder wilden wij allebei graag een ring laten maken met een vingerafdruk van mama erin. Na zoeken op internet en rond vragen, kwamen we bij jullie terecht. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Jullie hebben twee prachtige ringen gemaakt voor ons, de basis is het zelfde, maar we hebben er ieder onze eigen draai aan kunnen geven. Met in de ringen materiaal uit twee ringen van onze oma verwerkt. Dubbel speciaal! Bedankt voor het maken van deze prachtige ringen."

Manja en Jiri Makkes

"Beste Irma en Erik. Met 2 ringen en een half idee bij jullie binnen gestapt. Na uitgebreid overleg werd een compleet idee gesmeed. Het resultaat is meer dan perfect, ik zal de gecreëerde ring met trots dragen. Heel hartelijk bedankt"

Angel Van Esch

"Beste Irma en Erik, we willen jullie bedanken voor de prachtige trouwringen die jullie voor ons hebben ontworpen. We kijken ernaar uit om die bij elkaar om de vinger te mogen schuiven. Wij hebben jullie persoonlijke aandacht erg gewaardeerd en ook vonden we het heel speciaal om voor elkaar de ring te mogen graveren. Dank dus voor de goede zorgen, groetjes Titus en Marianne"

Titus en Marianne

"Ik ben ongelofelijke goed geholpen en we zijn zo blij met deze geweldige ring. Er werd echt alle tijd voor me genomen om deze moeilijke beslissing te maken die uiteindelijke helemaal niet meer zo moeilijk bleek. Dit wijdt ik vooral aan het feit dat ik er al het vertrouwen in had dat ik aan het goede adres was. Mijn vriendin laat hem constant vol trots aan me zien en ik ben dan ook zeer trots (ook op de ring ook natuurlijk ;)! ). Heel erg bedankt!"

Bas en Lotte

"We kwamen bij jullie met de vraag of de sieraden van mijn overleden tante in onze trouwringen verwerkt konden worden. Dat was geen probleem en zo ontstond er een super mooi ontwerp voor onze trouwringen. De sieraden van mijn tante zijn omgesmolten en hebben een nieuw "leven" gekregen. We zijn er heel erg blij mee. Bedankt!"

Eric en Cynthia Bakx

""Al jaren lag mijn moeders ring in de la. Toen ik ook mijn vaders trouwring erfde heb ik lang getwijfeld wat ik er mee moest maar dat ik pa en mam weer samen wilde hebben stond vast. Ik zocht naar inspiratie op internet, vertelde mijn ideeën, liet aan de hand van foto’s zien wat ik mooi en niet mooi vond, en dit is het resultaat! Wat ben ik er blij mee! Dank je wel. Ik ga het met liefde dragen." Ingrid Coppens"

Ingrid Coppens

"Beste Erik en Irma, Bedankt voor het vermaken van de sieraden, van mijn moeder. Ik ben er super blij mee, en krijg van iedereen complimenten. Wat ik ook zeer fijn vond, is de persoonlijke aandacht! Kortom TOP! Anne-Marie"

Anne-Marie

"Dear Erik, We are really happy to have chosen you in creating our wedding rings. They look really nice and we really love it. Thank you very much for the wonderful design and professionalism shown during the process. Best regards, Thomas and Pramita"

Thomas * Pramita

"Voor ons kleinkind van de trouwring een prachtig sierraad laten ontwerpen. Fijn en persoonlijk geholpen. Wij komen zeker terug!"

Peter en Irma

"Ik heb trouwens jullie armband om op mijn website en social media foto! De parels van mijn oma’s ketting die jullie tot armband hebben gemaakt, daar ben ik nog steeds blij mee! Groetjes & tot de beurs, Saskia Chatillon Medium en Life Coach"

Saskia Chatillon

"Beste Erik en Irma, De trouwringen van mijn overleden ouders....wat kan ik er van maken....?? Ik wil er graag een mooie ring voor mezelf van maken maar zou niet weten hoe of wat, zo kwam ik begin september bij jullie binnen. Na wat foto's gekeken te hebben en wat nadenken samen met Erik kwamen we tot de ring die het nu geworden is! Tussendoor nog gepast en hij zat als gegoten! Toen hij klaar was en ik hem een dag gedragen had kwam ik toch tot de conclusie dat hij niet helemaal perfect zat en dat ik de stand van de steentjes die erin zaten niet perfect vond. Ik ben die dag terug gegaan en mijn bevinding uitgelegd, de ring is gelijk daargebleven en binnen 24 uur is hij kosteloos veranderd en nu 100% naar mijn zin! Erik ook super bedankt voor de mooie foto reportage tijdens het verwerken van de ringen, een dierbare herinnering voor mij! Met vriendelijke groet, Diana van Schijndel"

Diana van Schijndel

"Beste Erik & Irma, Prachtig vinden we onze trouwringen die met veel zorg en passie door jullie gemaakt zijn. Heel veel dank voor een uiterst vriendelijk ontvangst. Erik luistert aandachtig en neemt de tijd. Het hoogtepunt was het zelf mogen graveren van de ringen, voor onze zoon ook een heel feest en bijzonder om te hierbij mee te mogen helpen. Groeten Niels & Marie-Claire"

Niels en Marie Claire

"Een super gave, unieke ring. Echt mijn ding. Heel erg bedankt. Liefs Jacq."

Jacqueline Smulders

"Hoi Irma en Erik, ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe hanger. Jullie hebben een knap staaltje werk geleverd. Heel hartelijk bedankt daarvoor. Al mijn oude sieraden zijn nu weer draagbaar."

Marina

"Beste Erik, Langs deze weg wil ik je laten weten dat ik nog nooit zoveel in de spiegel gekeken Heb als nu. Ben erg blij met mijn nieuwe collier. Met hartelijke groet, Ingrid"

Mevrouw Vromans

"Heel erg blij met het de ring die jullie gemaakt hebben van de trouwringen van mijn overleden ouders. Ik wilde er graag iets mee doen maar wist niet precies wat. Samen gekeken wat hierin de mogelijkheden waren en natuurlijk ook mijn wensen en gevoel. Het is een mooi sieraad geworden wat voor mij een grote emotionele waarde heeft en een dierbare herinnering zal zijn. Vol trots zal ik hem dragen. Bedankt voor het meedenken en vervaardigen hiervan."

Hans

"Beste Irma en Erik, We kenden elkaar helemaal niet en toch koos ik intuïtief voor jullie en stapte op enig moment in jullie mooie zaak binnen. Mijn vraag: kunnen jullie een ringetje ontwerpen waarin de as van mijn overleden lief wordt verwerkt. Het moest een strak ontwerp worden, geen goud of zilver maar wel een paars steentje. Het is een prachtig dierbaar kleinood geworden. Sinds kort aangevuld met een hangertje. Dank jullie wel. Marlies"

mw markensteyn

"Lieve Irma en Erik, Misschien hier niet helemaal op de juiste plek...... maar..... ik wil jullie van harte feliciteren met jullie prachtige winkel in hartje Rosmalen. Ik wens jullie heel veel succes toe en hopelijk op vele enthousiaste klanten. Groetjes, Ed"

Ed

""Lieve Erik en Irma, super blij ben ik met mijn ring, super meegedacht en bedankt voor jullie advies. Van mijn oude sieraden en steentjes heb ik nu een mooie herinnering en een prachtig sieraad. Echte vakmensen met passie, super bedankt! Veel liefs Maris!" Mariska Maaswinkel"

Mariska

"Beste Erik en Irma, Bedankt voor het maken van mijn ring. Alles wat ik erin wou zit erin. Zelfs de noten zijn van opa's ring gemaakt. Zijn vingerafdruk, zijn lievelingsliedje en zijn as. Alles is verwerkt. Ik ben er heel erg blij mee. Heel erg bedankt, ook voor de goede samenwerking en dat we zo fijn ontvangen zijn."

Harold & Miriam Verhoeven

"Bedankt voor het vervaardigen van mijn trouwring, blij mee!"

Natasja

"Beste Erik, bedankt voor onze supermooie trouwringen. Heel leuk om zelf te bedenken hoe ze eruit komen te zien. En het resultaat mag er zijn! Jullie service gaat ver, dat kunnen we erg waarderen. We dragen de ringen met veel plezier! Groeten, Jan Peter & Martine"

Jan Peter & Martine

"Super blij met mijn door Erik en Irma gemaakt bloem- ring. En een heel speciaal nagedachtenis aan mijn oma die 94 jaar heeft mogen worden. De ring is samengesteld uit een erfstuk Die ik van haar kreeg, i.c.m. steentjes van mijn moeder (de dochter van mijn oma) van een oude ring en nieuw goud (mijn aandeel). Een mooie combi van 3 generaties. Een symbool die ook weer terugkomt in de bloem met drie bloemblaadjes, en waarop de diverse steentjes in hetzelfde ritme (1-3-5) is verdeeld. Kortom een zeer persoonlijke ring op een zeer mooie symbolische wijze ontworpen en vervaardigd. Ik ga hem met trots en veel plezier dragen."

Olga

"Beste Irma, de ring die ik bij jullie liet vermaken is meer dan geslaagd. Ik ben er dolblij mee en zit er regelmatig verrukt naar te kijken. Bij aanvang leek het een makkelijk project maar het had toch wat voeten in de aarde. Ik ondervond veel geduld en bereidheid bij jou om samen te zoeken en te overleggen wat het mooiste zou zijn. Mijn vertrouwen groeide en werd beloond met een schitterende, moderne en smaakvolle ring die nu een heel nieuw leven kan hebben. Heel erg bedankt voor het fraaie ontwerp, het professionele werk en alle service. Chantal ( België )"

Chantal

"Ik heb Irma en Erik ervaren als warme professionals met kennis van zaken die actief meedenken. Mede dankzij hen hebben wij de gekoesterde wens van mijn moeder om van de gouden horlogeband van wijlen mijn vader 2 ringen te laten maken verwezenlijkt. Een prachtige blijvende herinnering die mijn zus en ik dagelijks met ons meedragen. Dank daarvoor! Tot snel "

Daniëlla Coenen

"Beste Erik en Irma, Inmiddels ben ik de trotse draagster van de "Bowl" ring, die ook wordt getoond in jullie collectie op deze site!. Samen zijn we tot een ontwerp gekomen van twee prachtige ringen, waarvan 1 met een heel mooie oranje saffier. Ik ben heel blij dat ik toch besloten heb mijn oude sieraden te laten vermaken tot iets nieuws. Het zou jammer zijn deze mooie herinneringen in een doosje te laten 'verjaren' en te kiezen voor nieuw! Heel veel dank! Monique"

Monique Kroon

"beste Erik, Het is even geleden, maar inmiddels is de bruiloft voorbij en druppelen alle foto's binnen ..... Wat is de armband een succes geworden, wat was ze blij en natuurlijk emotioneel om dit prachtige sieraad welke je met zoveel zorg voor haar gemaakt hebt! Het voelde daardoor mede dat haar oma er toch bij was.... Nogmaals heel hartelijk dank en beslist tot ziens Hartelijke groeten Peter en Patricia Hoeve en natuurlijk Tara"

Peter en Patricia Hoeve

"Hallo Erik en Irma, We willen jullie nogmaals danken voor het maken en mee ontwerpen van onze prachtige trouwringen. Echt een unieke set die echt bij ons past! Heel fijn en bijzonder dat we in alle rust hebben mogen kijken wat we t mooiste vonden en dat we daarna ook t proces hebben kunnen volgen, alleen dat maakt al dat t ECHT ONZE ringen zijn! Hartelijk dank. Tom en Minke Assendelft-Mikkers"

Tom en Minke

""Beste Erik & Irma, Beter laat dan nooit, hier nog een foto van onze mooie trouwringen" Lars & Jeanine Teulings"

Lars en Jeanine Teulings

"Beste Erik, Het was even wachten vanaf het moment dat we ze op konden ophalen tot onze trouwdag, maar inmiddels dragen we de trouwringen die jij voor ons hebt gemaakt met heel veel plezier! Zelfs van de fles Prosecco die we kregen bij de aankoop hebben we genoten op onze trouwdag (al kostte het wel even wat moeite om m open te krijgen....). Bij deze willen we je nogmaals hartelijk bedanken! Groeten, Marcel en Ellen Rozel"

Ellen en Marcel